KAA Gent pakt steeds meer punten: Kunnen bij de eerste vier eindigen

KAA Gent pakt steeds meer punten: "Kunnen bij de eerste vier eindigen"

08-12-2021 12:04
10

KAA Gent doet het steeds beter dit seizoen en lijkt er weer helemaal bovenop te komen. Hein Vanhaezebrouck lijkt de juiste formule gevonden te hebben, samen met zijn assistenten Nicolas Lombaerts en Danijel Milicevic. Volgens die laatste kan Gent zeker nog mooie dingen verwezenlijken.

KAA Gent kende een moeilijk begin en wist amper punten te sprokkelen. De Buffalo's leken opnieuw op weg naar een minder seizoen, maar volgens assistent Milicevic wordt dat overdreven. "De mensen zijn blijkbaar vergeten dat onze spelers sinds juli, wanneer we de voorrondes voor de Conference League speelden, systematisch bijna twee wedstrijden per week op hun bord kregen", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Helemaal klaar
Milicevic voorspelt dat Gent steeds beter voor de dag zal komen en dat de ploeg vooral tijd nodig had. "De filosofie van Vanhaezebrouck is om een team te hebben dat tactisch helemaal op punt staat. Maar het is moeilijk om op die tactiek te werken als je zoveel tijd in recuperatie moet steken. We hebben ook ons deel geblesseerde spelers gehad", geeft hij aan.

Inmiddels is Gent weer aan de beterhand en blijft het punten sprokkelen. Het staat momenteel op een zesde plek in de stand, maar de ambitie ligt hoger bij de Buffalo's. "We hebben de kwaliteiten om bij de eerste vier te eindigen, dat is duidelijk", besluit Milicevic.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie