Breaking news

Geen vermindering voor Van Holsbeeck: Ex-Anderlechtmanager blijft maand in de cel

Groot contrast met Van den Brom: 'Storck zal voor shockeffect zorgen bij Genk'

Groot contrast met Van den Brom: 'Storck zal voor shockeffect zorgen bij Genk'

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 10:44wo 08-12-2021 om 10:44

KRC Genk zorgde dinsdag voor een verrassing door Bernd Storck aan te stellen als de nieuwe hoofdcoach. De Duitser moet voor betere resultaten gaan zorgen na het ontslag van John van den Brom. Hij zorgt mogelijk ook voor grote veranderingen.

In ons land kon Storck al overtuigen door zowel Moeskroen als Cercle Brugge van de degradatie te behoeden. Hij werd de voorbije maanden gelinkt aan verschillende Belgische clubs, waaronder STVV, Standard en Club Brugge. Genk is echter de ploeg die hem nu een nieuwe kans biedt en Storck zal mogelijk ook al enkele dingen gaan veranderen.

Het Laatste Nieuws voorspelt zelfs dat de aanstelling van Storck voor een 'shockeffect' zal zorgen in de Genkse kleedkamer. Van den Brom gaf zijn spelers flink wat vrijheid, maar dat is bij Storck niet het geval. Hij hamert op discipline. 'Wie zich in Club Med waant, zal de Duitser snel met de voeten op de grond zetten. Compromissen zijn uit den boze bij Storck', klinkt het.

Storck werkt graag met zijn eigen staf, maar bij Genk blijft de huidige staf voorlopig behouden. Riddersholm en Domenico Olivieri blijven dus nog steeds de assistenten bij de club en kunnen Storck donderdag al bijstaan tegen Rapid Wien.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws