Breaking news

Groep A, B en C van Afrika Cup afgewerkt, 'Belgen' massaal door

'Amerikaanse jeugdinternational Luna brengt bezoek aan RSC Anderlecht'

'Amerikaanse jeugdinternational Luna brengt bezoek aan RSC Anderlecht'

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 10:26wo 08-12-2021 om 10:26

RSC Anderlecht is hevig in de weer met de versterkingen voor komende winter. Niet alleen Percy Liza bracht recent een bezoekje aan paars-wit, ook Diego Luna was te gast bij de Brusselaars.

Dat weet de Amerikaanse voetbaljournalist Tom Bogert, die onder andere ook het nieuws bracht over de transfer van Tajon Buchanan naar Club Brugge. Volgens Bogert toont Anderlecht interesse in de achttienjarige middenvelder Luna, die ook een bezoekje bracht aan de Brusselaars.

Op Instagram maakte de Amerikaanse jeugdinternational er ook geen geheim van dat hij deze week in Brussel was en plaatste hij een foto van zichzelf op de Grote Markt van onze hoofdstad.

Lees verder onder de afbeelding.

Anderlecht isn aar verluidt niet de enige ploeg die interesse toont in Luna, die uitkomt voor El Paso Locomotive FC in de USL Championship, een reeks net onder de MLS. Ook clubs uit Duitsland, Spanje en Nederland hebben het vizier gericht op de Amerikaan.

Luna brak dit seizoen helemaal door bij El Paso, waar hij in de USLC een basispion was en goed was voor negen doelpunten en vijf assists in 32 partijen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws