'Peruaanse aanvaller Percy Liza gespot bij wedstrijd van RSC Anderlecht'

'Peruaanse aanvaller Percy Liza gespot bij wedstrijd van RSC Anderlecht'

08-12-2021 07:40 Laatste update: 07:52
0

RSC Anderlecht blijft zoeken naar versterkingen en zal komende winter nog wat nieuwelingen in huis proberen halen. Kan Percy Liza één van die nieuwelingen worden?

RSC Anderlecht werkte afgelopen weekend een thuiswedstrijd af tegen Zulte Waregem, die het met 3-2 wist te winnen. Een aandachtige toeschouwer voor die partij was Percy Liza, een 21-jarige Peruaanse aanvaller van de topclub Sporting Cristal.

Van een transfer is nog geen sprake, maar het lokale Sportimbo speculeert dat Liza weleens in Europa zou kunnen blijven en meer bepaald bij Anderlecht. De spits, die bij Sporting Cristal goed was voor zes doelpunten en vijf assists in 28 partijen, kan binnenkort mogelijk beginnen aan zijn eerste Europese avontuur.

Met Joshua Zirkzee, Benito Raman en Christian Kouamé heeft Anderlecht echter al drie spitsen op de loonlijst staan. Die laatste werd de voorbije weken wel in verband gebracht met een vervroegde terugkeer naar Italië, waar enkele clubs interesse tonen om de uitleenbeurt voortijdig stop te zetten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie