Hendry zakt door het ijs bij Club Brugge: 'Hij blijft fouten maken'

Hendry zakt door het ijs bij Club Brugge: 'Hij blijft fouten maken'

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 07:02wo 08-12-2021 om 07:02

Club Brugge slaagde er dinsdag niet in om te overtuigen tegen PSG. Het ging met 4-1 cijfers onderuit tegen de Franse grootmacht. Bij Blauw-Zwart hadden enkele spelers het bijzonder moeilijk, waar Jack Hendry er één van was.

De Schotse verdediger zag er bij enkele fases niet al te best uit en ging samen met zijn ploegmaats onderuit tegen PSG. In de Belgische pers is men alleszins niet mals voor de zomertransfer van Club Brugge.

Voor Het Laatste Nieuws was hij de slechtste man op het veld en kreeg hij dan ook maar een 4 op 10 voor zij partij. 'Blijft positioneel fouten maken. Liet zich meermaals ringeloren door Mbappé. In zijn rug en door zijn benen. Naar het beeld van zijn meest recente matchen in België', schreef men.

Dezelfde score bij Het Nieuwsblad, dat ook ziet dat Hendry het de laatste weken moeilijker heeft. 'Werd keer op keer in de rug gepakt, waardoor ook de 2-0 viel. Stapte vaak fout in. Zit duidelijk in een mindere periode', klinkt het.

En ook in de Waalse pers is men niet mals voor de Schot. 'Werd compleet weggeblazen door Mbappé bij de 2-0 en 3-0. Hij heeft ook nog geen oplossing gevonden voor de diepe ballen', geeft La Dernière Heure aan. 'Waarschijnlijk zijn slechtste match van deze campagne. Samen met zijn maatje Nsoki liet hij veel te veel ruimte open. Dat werd fataal', schrijft SudPresse, dat het slechts een 3,5 op 10 gaf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws