Stijnen gelooft niet dat Genk nog een trainer aanstelt: Dan blijft Riddersholm

Stijnen gelooft niet dat Genk nog een trainer aanstelt: "Dan blijft Riddersholm"

Gepubliceerd: dinsdag 7 december 2021 om 19:40di 07-12-2021 om 19:40

KRC Genk bedankte John van den Brom voor bewezen diensten. De Limburgers promoveerden tijdelijk T2 Glen Riddersholm tot hoofdcoach. Stijn Stijnen denkt evenwel dat Riddersholm geen tussenpaus zal zijn in de Cegeka Arena, maar dat hij aanblijft als T1.

KRC Genk kwam afgelopen weekend niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen KV Mechelen. De Limburgers bleven zo achter met een 22 op 51. Onvoldoende voor het bestuur en Van den Brom mocht gaan. Daarna liet men in Genk weten dat Riddersholm samen met Domenico Olivieri tijdelijk voor de troepen zal staan.

Stijnen gelooft daar weinig van. "In de communicatie zei men dat Riddersholm zeker geen hoofdtrainer zou worden (toen hij kwam als T2, nvdr). Daarom dat men nu zegt dat het een tijdelijke opdracht is", aldus de voormalige doelman bij TVL Sportcafé

Volgens Stijnen is het duidelijk wat er kan/zal gebeuren. "Maar iedereen weet dat men nu hoopt dat hij zijn eerste matchen goed zal doorkomen. Dan zal de communicatie veranderen. Men zal dan zeggen dat Riddersholm minstens tot het einde van het seizoen trainer zal zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zal Riddersholm aanblijven tot het einde van het seizoen?

Ja
23%
Nee
77%
(79 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws