Houwaart: Ik zou Vormer altijd laten starten, hij doet het toch altijd goed?

Houwaart: "Ik zou Vormer altijd laten starten, hij doet het toch altijd goed?"

07-12-2021 17:26
0

In Parijs staat nog een laatste strohalm voor Club Brugge om te grijpen. Als het zich wil verzekeren van een Europese overwintering, zal het minstens een punt moeten halen op het veld van sterrenensemble Paris Saint-Germain. Henk Houwaart tempert de hoge ambities.

De gewezen succescoach beleefde zelf verschillende Europese hoogtepunten met Club Brugge, maar die tijden ziet hij straks niet heropleven. "Eigenlijk mag je niet veel verwachten van vanavond", adviseert Houwaart bij Het Laatste Nieuws. De believers hopen dat PSG het minder serieus zal aanpakken aangezien het al geplaatst is, terwijl de doemdenkers denken dat het klasseverschil deze keer wél zichtbaar zal zijn. Houwaart behoort tot dat tweede kamp. "Want PSG draait nog niet echt lekker en zal straks daarom extra gemotiveerd zijn om een goeie prestatie neer te zetten."

Hét Brugse gespreksonderwerp van de voorbije weken luistert naar de naam van Ruud Vormer. Naar alle waarschijnlijkheid zal de aanvoerder ook in de Franse hoofdstad op de bank starten. "Ik zou Ruud altijd laten starten. Hij doet het toch altijd goed wanneer hij speelt?", begrijpt Houwaart de keuze van Philippe Clement niet helemaal. "Ik zou hem zeker in de basis zetten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie