Refs bekend: Verboomen zal Gent-Genk leiden, Van Driessche staat voor hete middag

Refs bekend: Verboomen zal Gent-Genk leiden, Van Driessche staat voor hete middag

07-12-2021 17:10
2

De Belgische voetbalbond heeft de scheidsrechters bekendgemaakt die het komende weekend in de Jupiler Pro League in goede banen moeten leiden. Op speeldag 18, de eerste van de terugronde, is het vooral uitkijken naar sappige duels op de Bosuil en in de Ghelamco Arena.

Zondagmiddag kijken met Royal Antwerp FC en Standard Luik twee erg vurige aanhangen elkaar diep in de ogen. Zeker gezien de gebeurtenissen van het afgelopen weekend (en de weken ervoor) zou dat wel eens een intense strijd kunnen opleveren. Bram Van Driessche smeert de borst best al in. Later die dag staat er met KAA Gent - KRC Genk nog een mooie affiche geprogrammeerd. Nathan Verboomen krijgt dat duel voor de kiezen geschoven.

Andere benoemingen zijn onder meer die van Jan Boterberg voor RFC Seraing tegen RSC Anderlecht (een heruitgave van het spektakelduel in de Croky Cup van vorige week) en Wim Smet voor Club Brugge-SV Zulte Waregem. Dat West-Vlaams onderonsje is zondagavond meteen de afsluiter van de speeldag. Opvallend: Lawrence Visser, op papier de beste scheidsrechter van ons land, treedt enkel op als VAR, meer bepaald bij Antwerp-Standard en Gent-Genk.