‘Weer nieuw coronageval bij KV Mechelen, ook Engvall valt uit met blessure’

‘Weer nieuw coronageval bij KV Mechelen, ook Engvall valt uit met blessure’

07-12-2021 12:30 Laatste update: 07-12-2021 12:30
0

Bij KV Mechelen viel verdediger Alec Van Hoorenbeeck (22) vorig weekend uit de selectie. Dat was geen sportieve beslissing van coach Wouter Vrancken. Van Hoorenbeeck heeft positief getest op corona. 

Van Hoorenbeeck mocht starten in de competitie- en de bekerwedstrijd tegen Cercle Brugge. Het was dan ook opvallend dat hij tegen KRC Genk niet eens de bank haalde. Het Laatste Nieuws brengt nu opheldering. Van Hoorenbeeck legde een positieve test af en moet voorlopig dus in quarantaine blijven.

KV Mechelen miste tegen KRC Genk nog een paar andere sleutelspelers. Rob Schoofs, Jordi Vanlerberghe en Geoffry Hairemans waren niet fit. Vooral Schoofs is een aderlating, maar raakt mogelijk wel nog speelklaar voor de match tegen Union van zondagmiddag.

Van Hoorenbeeck werd vorig seizoen nog verhuurd aan de Nederlandse tweedeklasser Helmond Sport, waar hij 38 keer in de basis stond.

Update: Wouter Vrancken ziet met de handen in het haar bij KV Mechelen. Met Sheldon Bateau is er weer een nieuw coronageval vastgesteld en ook Gustav Engvall zit in de ziekenboeg, meldt Het Nieuwsblad. De Zweed is geblesseerd aan zijn enkel en moest meteen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

Ook Van Damme, Vanlerberghe, Hairemans, Cuypers, Druijf en de geschorste Coucke zijn afwezig. Rob Schoofs trainde wel terug met de groep en de eerder positief geteste Alec Van Hoorenbeeck is ook weer inzetbaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie