Club Brugge zorgde voor shock tegen PSG: We waren verblind

Club Brugge zorgde voor shock tegen PSG: "We waren verblind"

07-12-2021 13:45
11

Club Brugge speelt dinsdagavond nog tegen PSG. In de heenmatch hield het de Fransen op 1-1. Volgens de Franse journalist Arnaud Hermant (L'Equipe) kwam dat bijzonder hard aan in Parijs. 

"Die heenmatch heeft heel veel uit de doeken gedaan", vertelt Hermant bij Sporza"We zagen toen al de collectieve problemen die er ook nu nog zijn. Het waren en zijn strubbelingen die ze destijds helemaal niet hadden ingecalculeerd. In de Ligue 1 doet PSG wat het wil en ze dachten dat het in de Champions League wel als vanzelfsprekend beter zou gaan."

Club zette PSG met beide voeten op de grond. "Ze speelden ginds de eerste keer met het beruchte trio, maar die namen op het blad, dat volstond niet. Je kunt hen niet gewoon in de ploeg zetten en denken dat je een team hebt. Ja, PSG had Club Brugge zeker onderschat. En ook wij, de media. We waren gewoon verblind door de aanwezigheid van die drie tenoren."

Club strijdt nog voor de derde plaats met RB Leipzig, maar na de 0-5 nederlaag op de vorige speeldag kregen die kansen een flinke knauw.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie