Memphis is vol vertrouwen: 'Wij zijn Barcelona, natuurlijk is het nog mogelijk'

Memphis is vol vertrouwen: 'Wij zijn Barcelona, natuurlijk is het nog mogelijk'

Gepubliceerd: dinsdag 7 december 2021 om 10:45di 07-12-2021 om 10:45

FC Barcelona speelt woensdag een belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Bayern München en dus staat Memphis Depay op scherp. Hij weet dat er gewonnen moet worden en vindt dat dat ook zou moeten.

Eerder dit jaar verloren de Catalanen kansloos met 0-3 in Camp Nou en ruim een jaar geleden moest het zelfs met 8-2 zijn meerdere erkennen in Bayern. "We willen revanche", zegt Memphis tegen het clubkanaal. "Dit is onze laatste kans om het te halen en daar gaan we voor. We moeten erin geloven."

Dat doet de aanvalsleider van Barça en Oranje in ieder geval wel. "Wij zijn Barcelona, natuurlijk is het mogelijk om nog door te gaan. Een club als Barcelona moet sowieso in de volgende ronde staan."

Memphis weet dat hij zelf ook genoeg moet brengen. "Het is nog even wennen aan de speelstijl met mij in de punt van de aanval. Ik denk dat ik het goed doe, dat ik hard werk voor het team. Dat doe ik met alle liefde en passie die ik heb. Er kunnen altijd dingen beter en zeker ook bij mij, maar ik weet zeker dat we vaker gaan scoren."

Bayern München en Barcelona trappen woensdagavond om 21:00 af. Wanneer het de Catalanen niet lukt om resultaat te behalen én Benfica wint, is Barcelona genoodzaakt tot Europa League-voetbal na de winterstop.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws