Harde supporterskern Standard: “Spijtig, maar ongelukkig genoeg is het normaal”

Harde supporterskern Standard: “Spijtig, maar ongelukkig genoeg is het normaal”

06-12-2021 14:44
9

Standard Luik ging in eigen huis met 0-3 onderuit tegen Sporting Charleroi. De supporters lieten zich van hun slechtste kant zien. Tegenover RBTF reageerde Stéphane van de harde supporterskern Ultra Infernos.

Standard kreeg een pak slaag op Sclessin. "Ik ben beschaamd om supporter van Standard te zijn. Ik ben er ziek van om thuis met 0-3 van Charleroi verliezen. Morgen en overmorgen zal ik er ook nog ziek van zijn en over 3 dagen ook nog. Ik zou wel kunnen huilen, zo beschaamd ben ik. Ik zag niet eens een Luiks team dat wilde winnen, ik zag enkel een tegenstander die op de juiste momenten scoorde. We zijn in eigen huis belachelijk gemaakt", citeert Sporza de supporter van Standard.

Vervolgens ging het op de tribunes volledig mis en kwamen fans weer het veld opgelopen. "Alles wat er daarna gebeurde, is spijtig, maar ongelukkig genoeg is het normaal... Het zijn heel ongelukkige tijden: er is de coronasituatie en daar komt nog eens bovenop dat de mensen op dit moment ongelukkig zijn om supporter van Standard te zijn. Charleroi won, goed voor hen, maar ik was er ziek van om hen te zien zingen. De Charleroi-fans keren supertevreden naar huis terug, wij gedegouteerd."