KRC Genk blijft op de dool: Het glas is niet eens meer half vol

KRC Genk blijft op de dool: "Het glas is niet eens meer half vol"

06-12-2021 15:47
2

KRC Genk blijft het bijzonder moeilijk hebben en slaagde er zondag andermaal niet in om de drie punten te pakken. Tegen een tienkoppig KV Mechelen speelde het met 1-1 gelijk. Genk blijft zo maar sukkelen, ziet ook Stef Wijnants.

De analist denkt ook niet dat er beterschap zit aan te komen bij Genk, dat zich in het sukkelstraatje blijft begeven. "Het glas is niet eens meer half vol bij KRC Genk", klinkt het in Het Belang van Limburg. "Er was te weinig power en vernuft aanwezig", geeft hij aan.

Veel tijd is er ook niet om te recupereren voor Genk. Zo staat er donderdag alweer een wedstrijd op het programma en moet John van den Brom dus tegen dan al een oplossing vinden." Het is niet dat John van den Brom geen andere opstellingen probeerde. Hij heeft vanalles geprobeerd", aldus Wijnants.

Maar een oplossing heeft Van den Brom nog steeds niet gevonden. "Het heilige vuur ontbreekt. Hoe dat op korte termijn moet opgelost worden, weet ik niet. En ik denk bij Genk ook niet, want dan hadden ze ingegrepen", besluit hij.