Bodart durft niet te slaan richting eigen fans: Hebben zich erg geduldig getoond

Bodart durft niet te slaan richting eigen fans: "Hebben zich erg geduldig getoond"

05-12-2021 23:42
15

Jammer genoeg voor Sporting Charleroi, dat een keurige 0-3-overwinning boekte bij rivaal Standard Luik, zullen de kranten nauwelijks aandacht schenken aan die driepunter de komende dagen. De veldbestorming van de thuisfans eiste immers de meeste aandacht op. Doelman Arnaud Bodart liet zich nog behoorlijk mild uit na de betreurenswaardige feiten.

"Op een gegeven moment moeten wij het op ons nemen", wees de Luikenaar vooral zichzelf en zijn medemaats aan als schuldigen. "We doen wat we kunnen. De supporters hebben zich erg geduldig getoond, niet in het minst na onze nederlaag in Gent. Op een gegeven moment ontploft dat dan", zet Bodart de Standard-heethoofden uit de wind. Eerder dit seizoen gingen enkele harde jongens al verhaal halen op het terrein tijdens de rust van de match in KV Mechelen.

Uiteraard ziet Bodart zulke taferelen liever niet gebeuren. Hij weigert echter iemand te veroordelen. "Maar als professionals zien wij graag goede sfeer, zoals in het begin met die prachtige tifo's. Het eindigde echter niet zoals verhoopt", haalt de doelman een eufemisme nodig. Overigens gingen ook bij K. Beerschot V.A. en KV Mechelen enkele wansupporters over de schreef met vuurwerk.