Nainggolan duidelijk: Dat ze mij dan hoerenzoon noemen, kan ik niet accepteren

Nainggolan duidelijk: "Dat ze mij dan hoerenzoon noemen, kan ik niet accepteren"

05-12-2021 23:10
7

Royal Antwerp-middenvelder Radja Nainggolan is niet blij met de fans van Beerschot. Tijdens de Antwerpse derby ontrolden de Beerschot-fans een spandoek, waarop Nainggolan een 'hoerenzoon' werd genoemd. Uitgerekend hij loodste The Great Old echter naar een minieme overwinning.

De derby, die ontsierd werd door ongeregeldheden, eindigde uiteindelijk in 0-1 in het voordeel van Nainggolan en co.. Na afloop van de wedstrijd spreekt de dertigvoudig international zich uit over de pesterijen aan zijn adres. "Ik bracht mijn jeugd door op het Kiel en heb tien jaar geleden mijn moeder verloren", laat Nainggolan optekenen door de Gazet van Antwerpen.

"Dat ze mij dan hoerenzoon noemen, kan ik niet accepteren. Een beetje meer respect is wel op zijn plaats", stelt de routinier. "Ik denk dat er iemand héél fier zou geweest zijn vandaag, en dat sterkt mij. Ik ben blij dat ik de thuisfans de mond heb gesnoerd."

Door de overwinning staat Antwerp nu tweede in de Jupiler Pro League. Promovendus Union Sint-Gillis is nog altijd de verrassende koploper van de Jupiler Pro League.