Club Brugge blijft geloven in Europese stunt, Vanaken geeft overwintering niet op

Club Brugge blijft geloven in Europese stunt, Vanaken geeft overwintering niet op

Gepubliceerd: maandag 6 december 2021 om 11:30ma 06-12-2021 om 11:30

Club Brugge staat deze week voor een bijzonder belangrijke wedstrijd. In Parijs zal het tegen Paris Saint-Germain strijden voor overwintering in Europa. Een onmogelijke opdracht lijkt het, maar in Brugge gelooft men in een stunt.

Enkel een stunt kan Blauw-Zwart nog in Europa houden. Blauw-Zwart moet beter doen dan RB Leipzig, dat het tegen Manchester City opneemt. Voor Club Brugge lijkt de uitschakeling dus al een feit, maar de Bruggelingen blijven hopen.

“Wij gaan naar Parijs om daar iets te halen", zegt Hans Vanaken in een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Het is moeilijk inschatten hoe zij erin zullen staan. Enerzijds zijn ze reeds gekwalificeerd en hebben ze niets meer te winnen. Anderzijds zullen ze ongetwijfeld iets willen goedmaken na dat gelijkspel hier bij ons op speeldag 1."

Dit seizoen pakten de Bruggelingen een punt tegen PSG en dat kon ook in 2019 gebeurd zijn. Toen werd het 1-0 voor PSG, maar was er ook het strafschopdebacle met Diagne. "Het kon 1-1 zijn… en daar moeten we ons evenzeer aan optrekken. Het bewijst dat alles mogelijk is, zolang je er maar in gelooft", aldus Vanaken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws