Westerlo spoelt bekernederlaag door met zege tegen Moeskroen

05-12-2021 18:30

KVC Westerlo blijft het goed doen in de Proximus League. Zondag boekte Westel haar tiende competiezege van het seizoen. Moeskroen werd het slachtoffer van dienst. Westerlo haalde het met 4-3.

In de Beker van België kon Westerlo niet stunten tegen Oud-Heverlee Leuven, maar in 1B is Westerlo nog altijd de baas. Al kwam de zege tegen Moeskroen niet vlot tot stand. Sterker nog, Westerlo kwam 0-2 achter. Een knullig eigen doelpunt van Jensen en een treffer van Chevalier deden de thuisploeg pijn.

Na de rust had Westerlo evenwel aan twintig minuten genoeg om de match te keren. Bernat scoorde vanaf de stip. Daci (2x) en Foster deden daarna de rest. In de extra tijd zette Bakic de eindscore op het bord.