Manchester United bezorgt Rangnick eerste zege, Lucas steelt show bij Spurs

Manchester United bezorgt Rangnick eerste zege, Lucas steelt show bij Spurs

05-12-2021 16:58
1

De vuurdoop van Ralf Rangnick als manager van Manchester United is geslaagd. Fred besliste het thuisduel met Crystal Palace in de slotfase: 1-0. Ook het Tottenham Hotspur van Antonio Conte wist zondagmiddag te winnen.

Manchester United - Crystal Palace: 1-0
Aanvankelijk zag het er niet naar uit dat de spelers van Manchester United hun nieuwe manager zouden verwelkomen met een overwinning. Ondanks een aanval met Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Marcus Rashford en Jadon Sancho en soms hoopgevend voetbal, bleven goals lange tijd uit.

Tot de 77ste minuut: Fred kreeg de bal voor zijn voeten, twijfelde niet en lepelde de bal in de lange hoek. Na de openingstreffer van de Braziliaan werd er niet meer gescoord, ook niet door Christian Benteke. Conclusie: Rangnick begint met een nipte zege aan zijn avontuur op Old Trafford en Manchester United stijgt naar de zesde plaats in de Premier League.

Tottenham Hotspur - Norwich City: 3-0
Tottenham had zondagmiddag geen enkele moeite met hekkensluiter Norwich City. Lucas Moura stal de show met een fenomenale openingstreffer, gevolgd door goals van Davinson Sánchez en Heung-Min Son. Tottenham staat na de 3-0 zege één punt en één plek boven Manchester United.

Andere uitslag:
Leeds United - Brentford: 2-2