Watzke (Dortmund) en Kahn (Bayern) verschillen van mening over teksten Bellingham

Watzke (Dortmund) en Kahn (Bayern) verschillen van mening over teksten Bellingham

Gepubliceerd: zondag 5 december 2021 om 21:00zo 05-12-2021 om 21:00

Borussia Dortmund-directeur Hans-Joachim Watzke vindt niet dat Jude Bellingham gestraft moet worden voor zijn uitlatingen na de wedstrijd tegen Bayern München. Oliver Kahn, voorzitter van Bayern, vindt zijn uitspraken juist te ver gaan.

Bellingham liet zich na de wedstrijd kritisch uit over scheidsrechter Felix Zwayer, die in de slotfase een strafschop toekende aan Bayern. Bellingham vroeg zich af waarom de Duitse bond hem de wedstrijd liet fluiten, terwijl hij in het verleden veroordeeld is in een omkoopschandaal.

"Wat hij zegt is niet verkeerd, ook al had hij het niet hoeven zeggen", zegt Watzke tegen Kicker. "Er is hier sprake van emotie bij een achttienjarige speler. Jude heeft niemand beledigd, maar slechts feiten gesproken. Ik kan me niet voorstellen dat hij hiervoor gestraft wordt."

Kahn kreeg dezelfde uitspraken voorgelegd en heeft een andere mening. "Ik ben de laatste die geen begrip op kan brengen voor de spelers. Soms zeg je dingen waar je achteraf spijt van hebt, maar dit gaat natuurlijk een stap te ver. Een enorme stap zelfs. Ik kan me niet herinneren dat een speler ooit zoiets gezegd heeft. Ik weet niet waarom hij zo'n statement heeft gemaakt", zegt de oud-doelman bij Sky Sport.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws