Mourinho weigert vragen media te beantwoorden: 'Excuses aan de mensen thuis'

Mourinho weigert vragen media te beantwoorden: 'Excuses aan de mensen thuis'

05-12-2021 13:00

AS Roma-trainer José Mourinho botste met de media na de kansloze 0-3 nederlaag tegen Internazionale. De Portugees weigerde vragen te beantwoorden en stak in plaats daarvan een monoloog af.

Mourinho raakte geïrriteerd nadat hij een aantal vragen had gekregen die hem niet bevielen. "Jullie baan is een stuk makkelijker dan die van ons. Daarom verdienen we ook veel meer", sneerde The Special One op de persconferentie. Hij weigerde daarna nog vragen te beantwoorden. "Mijn excuses aan de studio en aan de mensen thuis die misschien geïnteresseerd zijn in hun vragen."

Wel gaf Mourinho nog een verklaring voor de harde nederlaag. "Internazionale is in normale omstandigheden sterker en in niet-normale omstandigheden zijn ze véél sterker dan wij. Vorig seizoen hadden ze 29 punten meer dan Roma. Nu was het door de blessures en schorsingen erg, erg moeilijk voor ons." De Romeinen moesten het onder meer zonder Tammy Abraham, Rick Karsdorp, Stephan El Shaarawy, Lorenzo Pellegrini en Leonardo Spinazzola stellen.