KV Oostende pakt na vijf wedstrijden zonder punten nog eens de volle buit

KV Oostende pakt na vijf wedstrijden zonder punten nog eens de volle buit

Gepubliceerd: zaterdag 4 december 2021 om 20:24za 04-12-2021 om 20:24

Laatste update: zaterdag 4 december 2021 om 20:39za 04-12-2021 om 20:39

KV Oostende heeft met 2-1 gewonnen van KAS Eupen. De kustboys pakten zo voor het eerst na vijf wedstrijd nog eens drie punten.

De wedtsrijd startte rustig met een studieronde langs beide kanten. Na een kwartier was de eerste beste mogelijkheid voor Eupen wel een doelpunt: Prevljak trapte de 0-1 knap binnen. Oostende bleef echter niet bij de pakken zitten. Himmelmann moest een mogelijkheid van Gueye pareren. Diezelfde Himmelmann bleef Eupen rechthouden gedurende de eerste helft. Eupen werd eerder op verdedigden aangewezen. 

Tweede helft
In de tweede helft kon Eupen al na enkele seconden de voorsprong verdubbelen. Prevljak trof het doelhout. Even later sloeg ook KVO zich voor het hoofd. Ook de kustboys troffen het doelhout. Rond het uur was het dan even commotie: de ref gaf een strafschop, maar de VAR maakte deze ongedaan. 

KV Oostende voelde zich sterker worden en dat resulteerde in de gelijkmaker. Gueye scoorde de 1-1, en KV Oostende wilde meer. Nauwelijks vijf minuten later zette Bätzner de voorsprong op het bord. 

KV Oostende pakt na vijf wedstrijden zonder zege nog eens de drie punten. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws