Knap gebaar van Saelemaekers: eerbetoon aan onfortuinlijke Kjaer na eerste goal

Knap gebaar van Saelemaekers: eerbetoon aan onfortuinlijke Kjaer na eerste goal

04-12-2021 16:58
3

Alexis Saelemaekers zal de komende dagen over de tongen gaan in Italië. Niet alleen maakte onze landgenoot tegen Salernitana zijn allereerste doelpunt van het lopende Serie-A-seizoen, bovendien kwam hij bij zijn viering met een mooi gebaar richting Simon Kjaer op de proppen.

Saelemaekers spurtte na zijn treffer, de 2-0, meteen naar de bank en maande zijn ploeggenoten aan om hem niet te omhelzen. Daar kreeg de Rode Duivel een truitje toegeworpen met de naam van Kjaer op. Dat toonde hij met veel overtuiging aan het goed gevulde San Siro. Het kwam hem op een open doekje van de eigen aanhang te staan.

De onfortuinlijke Kjaer kreeg afgelopen vrijdag erg slecht nieuws te horen. De Deense verdediger heeft een scheur in zijn kruisband opgelopen. Het verdict is spijkerhard: zijn seizoen zit er nu al op. Dat nieuws sloeg bij Milan in als een bom, te meer omdat Kjaer zich op het vorige EK nog in de harten van alle voetbalfans ter wereld had gewerkt door Christian Eriksen bliksemsnel bij te staan na diens hartaanval.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie