Opmerkelijk gerucht: Ronaldo twijfelgeval bij Rangnick-debuut door 'hard juichen'

Opmerkelijk gerucht: Ronaldo twijfelgeval bij Rangnick-debuut door 'hard juichen'

Gepubliceerd: zaterdag 4 december 2021 om 16:50za 04-12-2021 om 16:50

Een zeer markant gerucht uit Engeland, waar meerdere media melden dat het meespelen van Cristiano Ronaldo tegen Crystal Palace zondag op losse schroeven staat. De Portugees zou bij het vieren van zijn 801ste carrièredoelpunt tegen Arsenal geblesseerd zijn geraakt.

Ronaldo was tegen Arsenal tweemaal trefzeker en vierde dat met zijn welbekende SIIUUU. Onder meer boulevardkrant The Sun meldt dat de vedette bij zijn sprong zijn knie zodanig heeft aangetast dat hij daar schade aan heeft overgehouden. Ronaldo kon na zijn doelpunt nog wel gewoon verder spelen. In de 88ste minuut werd hij naar de kant gehaald.

Wanneer de superster daadwerkelijk uit de roulatie is, mist hij het debuut van Ralf Rangnick op de bank bij Manchester United. De Duitser had op zijn eerste persconferentie lovende woorden voor Ronaldo. "Ik heb nog nooit iemand van zijn leeftijd gezien die fysiek nog zo fit is. Hij is nog steeds een speler die met gemak het verschil kan maken." Manchester United en Crystal Palace trappen zondagmiddag om 15:00 uur af op Old Trafford. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws