Ex-speler onder de indruk van Club Brugge: Zullen ooit op Ajax-niveau raken

Ex-speler onder de indruk van Club Brugge: "Zullen ooit op Ajax-niveau raken"

06-12-2021 15:18 Laatste update: 15:19
25

Club Brugge is op enkele jaren uitgegroeid tot de meest succesvolle ploeg van het land en hoopt in de toekomst de Jupiler Pro League te domineren. Het spiegelt zich daarvoor aan het Nederlandse Ajax. Michaël Klukowski is ook bijzonder gecharmeerd door de manier van werken bij Blauw-Zwart.

De ex-speler van Club Brugge werd zelf kampioen met Blauw-Zwart, maar ziet hoe de club zich inmiddels nog verder geprofessionaliseerd heeft. Volgens hem is het ook nog maar een kwestie van tijd vooraleer Blauw-Zwart één van de subtoppers in Europa is.

"Als ze zo doorgaan, dan zullen ze meer erkenning krijgen. Ik denk dat ze ooit op het Ajax-niveau zullen raken", geeft Klukowski aan bij La Denière Heure. "Ze zijn één van de weinige clubs in België die hun sterspelers één, twee of drie seizoenen langer kunnen vasthouden."

Klukowski doelt op spelers zoals Noa Lang en Charles De Ketelaere die ondanks interesse deze zomer toch bleven, maar ook Hans Vanaken. De middenvelder wordt al jaren in verband gebracht met een transfer. "Als ze die spelers, die nog een laatste kans hebben om naar het buitenland te gaan als ze 27 of 28 zijn, weten te overtuigen om tot hun 36e bij Club te blijven, dan speelt Brugge misschien de kwartfinales van Champions League-finale over 4 of 5 jaar", klinkt het.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie