Klukowski ziet Club Brugge gouden zaak doen: Hij heeft alles om het te maken

Klukowski ziet Club Brugge gouden zaak doen: "Hij heeft alles om het te maken"

04-12-2021 18:30
6

Club Brugge kon vanaf januari 2022 een beroep doen op Tajon Buchanan. Na een goed seizoen in de MLS trekt hij richting België. Volgens ex-speler Michael Klukowski heeft Blauw-Zwart ook een enorm goede zaak gedaan met zijn komst.

Klukowski kent zijn landgenoot maar al te goed en zag de Canadees uitblinken in de MLS én voor de nationale ploeg. De ex-speler van Club Brugge twijfelt er dan ook niet aan dat Buchanan zal slagen bij Blauw-Zwart.

"Hij is echt heel erg snel", vertelt hij bij La Dernière Heure. "Hij is sterk tijdens één tegen één-situaties, heeft een goede techniek en kan ook nog eens goed afwerken voor doel. Hij is een jongen met een groot potentieel. Met al deze kwaliteiten heeft hij alles om het te maken bij Club Brugge."

Miljoenentransfer
Club Brugge trok de geldbuidel ook open voor Buchanan en betaalde tussen de vijf en zes miljoen euro voor Buchanan. Na enkele goede maanden is zijn marktwaarde inmiddels al naar acht miljoen euro gestegen, zonder ook maar één partij voor Club Brugge gespeeld te hebben.

Volgens Klukowski had Buchanan zelfs een pak meer kunnen (en misschien moeten) kosten. "Zo'n bedrag voor een speler uit de MLS die international is en gegeerd wordt in het buitenland, ik denk dat Club Brugge een hele goede slag heeft geslagen. Bravo dat ze hem konden overtuigen", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie