Mannaert spreekt duidelijke taal: Iemand van Club Brugge verdient Gouden Schoen

Mannaert spreekt duidelijke taal: "Iemand van Club Brugge verdient Gouden Schoen"

04-12-2021 15:46
43

Binnenkort staat het Gala van de Gouden Schoen weer op het programma. Wie Lior Refaelov is nog niet bekend. Spelers van KRC Genk en Union worden genoemd als mogelijke winnaars, maar bij Club Brugge is men duidelijk: iemand van Blauw-Zwart verdient de prijs.

Onder andere Paul Onuachu, Junya Ito en het Union-duo Vanzeir/Undav worden genoemd als mogelijke winnaars. Bij Club Brugge komen dan weer namen zoals Noa Lang, Charles De Ketelaere en Hans Vanaken naar voren. Voor Club Brugge is het ook duidelijk dat een Bruggeling die Gouden Schoen verdient.

"Voor mij is het de logica zelve dat een Clubspeler straks de Gouden Schoen wint. Gelet op het feit dat we in het kalenderjaar het Belgisch voetbal opnieuw gedomineerd hebben", sprak CEO Vincent Mannaert duidelijke taal in Het Laatste Nieuws.

Bij Genk denkt men daar anders over, voor Head of Football Dimitri De Condé verdient enkel Paul Onuachu die prijs. "Hij heeft vorig jaar alle records gebroken die er te breken waren, alleen al daarom verdient hij het", gaf hij aan.

Op 12 januari weten we ook wie verkozen wordt tot beste speler op de Belgische velden. Dan staat het gala van de Gouden Schoen op het programma.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie