Gamers kunnen nu ook met de Red Flames spelen op Fifa 22

Gamers kunnen nu ook met de Red Flames spelen op Fifa 22

04-12-2021 14:05
0

Ons nationale vrouwenelftal is vanaf nu ook beschikbaar op het videospel Fifa 22. EA Sports heeft nu beslist om ook de Red Flames toe te voegen aan de catalogus van clubs. De Red Flames waren echter nog niet meteen beschikbaar gemaakt toen het spel uitkwam. Daar is nu dus verandering in gekomen.

De gamer kan nu scoren met sterren als Tessa Wullaert en ballen tegenhouden met doelvrouw Nicky Evrard. EA Sports moet wel nog langskomen bij onze nationale ploeg om het uiterlijk van de spelers op punt te zetten. De visuals zijn dus nog niet perfect en sommige speelsters zijn moeilijk herkenbaar. De Red Flames mochten wel al eens testen of hun ploeg even goed draait op het spel als op het veld. 

WK-kwalificatie
Het is nog even wachten vooraleer de Red Flames terug in actie komen. Na hun 4-0 overwinning tegen de Poolse vrouwen van eind vorige maand, hebben de Red Flames een break van enkele maanden. Op 7 april zullen de vrouwen, met het oog op WK-kwalificatie, het opnemen tegen Albanië. Momenteel staat Noorwegen eerste in de groep, de Red Flames volgen op drie punten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie