Jan Smit zet zangcarrière op laag pitje & gaat voor directeursfunctie bij Volendam

Jan Smit zet zangcarrière op laag pitje & gaat voor directeursfunctie bij Volendam

04-12-2021 12:15
1

Jan Smit gaat vanaf 1 januari 2022 aan de slag als commercieel directeur van FC Volendam. De bekende zanger was al betrokken bij het wel en wee van de dorpsclub, maar gaat nu dagelijks werk verrichten voor Het Andere Oranje.

Smit had al een bestuursfunctie bij Volendam, maar heeft er nu voor gekozen om in de directie plaats te nemen en commercieel directeur te worden. Dat betekent dat hij per 1 januari dagelijks op de club te vinden is en zijn zangcarrière zelfs op een lager pitje komt te staan. Het grote doel is om promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen en daar heel lang te blijven, zo geeft hij in een duo-interview met trainer Wim Jonk aan.

"Als we promoveren, staan we op de Heen & Weer, de botter die symbool staat voor alle keren dat FC Volendam naar de Eredivisie promoveerde en daar weer uit degradeerde", zegt de zanger tegenover De Telegraaf. "Maar daarna gaat dat ding in de fik, want we gaan nooit meer 'weer'. Het sprookje is dat we met Wim (Jonk, red) in de Eredivisie spelen en we liggen op koers."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie