Breaking news

Anderlecht geeft overwinning uit handen na enorme blunder Gomez

Tissoudali ambitieus met KAA Gent: “Ik ruik succes in de beker én competitie”

Tissoudali ambitieus met KAA Gent: “Ik ruik succes in de beker én competitie”

Gepubliceerd: zaterdag 4 december 2021 om 10:10za 04-12-2021 om 10:10

Tarik Tissoudali is één van de absolute sterkhouders van KAA Gent en zit de afgelopen in bloedvorm bij de Buffalo's. De dribbelaar gaf een interview aan Het Laatste Nieuws.

Tissoudali is ambitieus met KAA Gent. Hij wordt ook genoemd als een van de kanshebbers voor de Gouden Schoen. “Het is een hele eer dat ik door steeds meer mensen word erkend, maar dit jaar ben ik daar echt niet mee bezig. Wat mij bezighoudt, is een reeks neerzetten met Gent. We hebben écht heel veel kwaliteit in ons team.”

Tissoudali mikt hoog met KAA Gent. “'The sky is the limit'. Wij hoeven van geen enkel team schrik te hebben, we moeten gewoon met ballen spelen. Het mag achteraan geen gatenkaas worden, maar met onze verdedigers heb ik daar wel vertrouwen in. Ik ruík succes. Ik ruík dat er echt iets bereikt kan worden, in de beker of de competitie.”

Ook tegen de topclubs doet KAA Gent het goed. “Tegen Club Brugge, Antwerp, Genk en Standard doen we het goed. Teams die ook durven te voetballen. Dan krijg ik ook veel meer ruimte. Tegen die kleinere ploegen zie ik continu twee man om me heen. Dan hoor je die coach roepen: ‘Daar is-ie!'. Tegen grotere ploegen heb je af en toe wel een verdediger die denkt: ‘Eén-tegen-één kan ik hem wel aan'.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws