Breaking news

Anderlecht geeft overwinning tegen Standard uit handen na blunder achterin

STVV baalt na nederlaag tegen Union: “Dat mag niet gebeuren

STVV baalt na nederlaag tegen Union: “Dat mag niet gebeuren"

Gepubliceerd: zaterdag 4 december 2021 om 10:45za 04-12-2021 om 10:45

Sint-Truiden VV ging in eigen huis onderuit tegen leider Union. De Kanaries balen want ze voelden dat ze meer verdienden. Na afloop gaven Aboubakary Koita en coach Hollerbach een reactie aan Sporza.

Koita vond dat er meer inzat voor STVV. "De ontgoocheling is groot. Zeker gezien de wedstrijdomstandigheden. Ze zijn sterk en staan eerst, maar vanavond waren we niet de slechtere ploeg. Integendeel zelfs. De eerste helft was niet slecht, maar de tweede was veel beter. We hebben met druk naar voren de wedstrijd gedomineerd. Maar ze komen 1 keer voor doel en ze scoren meteen. We hadden vandaag kansen, maar we hebben die niet benut."

Hollerbach zag een goede match van STVV. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld. Het is erg jammer dat op een stilstaande fase een van onze kleinste jongens hun sterke, grote spits moet dekken. Dat mag niet gebeuren. Voor de rest kan ik mijn ploeg niets verwijten. De spelers hebben alles gegeven en goed voetbal gespeeld.”

Union is natuurlijk de sterke leider van de JPL. “Het is niet makkelijk om tegen een goed verdedigende ploeg te scoren. Daarenboven moeten we ook nog eens oppassen voor hun snelle omschakeling. Het tweede verlies op rij vreet niet aan ons vertrouwen, we moeten gewoon de rust bewaren en blijven werken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Verdiende STVV meer?

Ja
63%
Nee
37%
(19 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws