‘KV Oostende ontkent interesse in nieuwe coach en opvolger Blessin’

‘KV Oostende ontkent interesse in nieuwe coach en opvolger Blessin’

04-12-2021 07:45 Laatste update: 06-12-2021 13:46
6

Na een tegenvallende 1 op 15 neemt de druk bij KV Oostende toe. Een ontslag van Alexander Blessin lijkt, gezien het gebrek aan kwaliteit, niet aan de orde. Toch lijken de Kustboys met Ivajlo Petev al een opvolger in gedachten te hebben.

Het Nieuwsblad schrijft namelijk dat de bondscoach van Bosnië in beeld is om trainer te worden bij Oostende. In een interview met CEO Gauthier Ganaye klonk het al dat de interesse in Blessin groot is en dat de Duitser - in tegenstelling tot vorig seizoen - wél geneigd is om te luisteren.

Bij KVO blijven ze niet bij de pakken zitten, want nu klinkt het dat Petev een mogelijke opvolger is voor Blessin. Petev zelf heeft nog een jaar contract bij Bosnië, maar het land kon zich niet kwalificeren voor het WK in Qatar. De 46-jarige Bulgaar zal dit weekend bovendien naar KV Oost­ende­­-Eupen­ komen kijken, maar dat kan ook zijn om Eupen-spits Smail Prevljak te scouten.

Update: Het Laatste Nieuws laat weten dat KV Oostende en Gauthier Ganaye ontkennen dat er wordt gezocht naar een opvolger voor Alexander Blessin. "Ik kreeg een screenshot van het artikel doorgestuurd en dacht bij mezelf: 'Wat is me dát, zeg.' Daar is helemaal niks van aan", klinkt het.