Undav schenkt Union driepunter op het veld van STVV

03-12-2021 22:43
36

Union is vrijdagavond met 1-2 gaan winnen op het veld van STVV. Undav maakte de twee doelpunten voor de leider in het klassement.

De wedstrijd begon met een studieronde maar al snel kwamen er twee grote kansen. Nieuwkoop en Brüls hadden de openingstreffer aan de voet. Hierna nam Union het heft meer en meer in handen. Net na het halfuur opende Undav de score.

Ook na het openingsdoelpunt hield Union de touwtjes in handen. Schmidt hield STVV nog in de wedstrijd: 0-1 aan de rust.

Tweede helft
Aan het begin van de tweede periode leek er weinig veranderd aan het spelbeeld. Toch kwam STVV meer en meer opzetten gedurende de wedstrijd. Net na het halfuur maakte Brüls dan ook gelijk voor STVV.

De Haspengouwers bleven aandringen, maar het was Union dat de wedstrijd opnieuw naar zich toe trok. Undav maakte tien minuten na de gelijkmaker de 1-2. Net voor de slotfase hield Schmidt Union nog van de 1-3, maar vanaf dan kon STVV weer opzetten.

Moris had een goede save in huis op een deviatie van Hara, maar het mocht niet baten. Union wint met 1-2 op Stayen.