Uitblinker in moeilijke maand: Balanta krijgt mooie prijs bij Club Brugge

Uitblinker in moeilijke maand: Balanta krijgt mooie prijs bij Club Brugge

Gepubliceerd: vrijdag 3 december 2021 om 20:15vr 03-12-2021 om 20:15

Eder Balanta ziet zijn goede novembermaand beloond worden bij Club Brugge. De supporters zagen ook hoe de Colombiaan wist te overtuigen en verkozen hem tot Speler van de Maand november.

Dat kondigde Club Brugge aan via de officiële kanalen. Voor Balanta is het pas de eerste keer in zijn carrière bij Club Brugge dat hij wordt verkozen tot Speler van de Maand, nochtans speelt de Colombiaan al sinds 2019 voor de landskampioen.

Balanta was in november één van de weinige spelers bij Club Brugge die ook echt wist te overtuigen. De Bruggelingen verloren in die maand van KV Mechelen, Manchester City en RB Leipzig, speelden gelijk tegen Standard en wonnen van KRC Genk.

De middenvelder slaagde er ook nog in om zijn goede maand november te bekronen met een knap doelpunt in de beker. Hij zorgde met een mooi afstandsschot voor het openingsdoelpunt tegen KRC Genk, al werd die partij wel op 1 december gespeeld.

De Colombiaan heeft zich dit seizoen weer helemaal in de basis geknokt bij Club Brugge. De vorige campagne speelde hij 'slechts' 1788 minuten voor Blauw-Zwart. Dat aantal heeft Balanta al bijna weten te evenaren. De Colombiaan zit momenteel aan 1408 minuten voor Club Brugge.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws