Na valse start groeit het geloof bij Gent: We moeten van niemand schrik hebben

Na valse start groeit het geloof bij Gent: "We moeten van niemand schrik hebben"

Gepubliceerd: vrijdag 3 december 2021 om 17:38vr 03-12-2021 om 17:38

KAA Gent is zonder twijfel één van de sterkste ploegen van het moment. De competitiestart ging volledig de mist in, maar de voorbije weken koppelen de troepen van Hein Vanhaezebrouck hun aardige veldspel eindelijk aan betere resultaten. Als die lijn zich doortrekt, ziet de toekomst er rooskleurig uit, beseft Joseph Okumu.

Volgens de verdediger van Gent is alles nog mogelijk dit seizoen. "We hebben veel talent in onze groep. De slechte start kunnen we niet onder stoelen of banken spelen maar we zijn nog maar halverwege", pompte Okumu zijn ploeggenoten en de fans moed in voor het vervolg. De voorbije weken hebben De Buffalo's alvast vertrouwen getankt. "We moeten van niemand schrik hebben." Die betere periode heeft vooral te maken met een scherpere wedstrijdmentaliteit, vindt Okumu.

Zelf viel de 24-jarige Keniaan eigenlijk weinig te verwijten, ook niet in de belabberde openingsmaanden. De zomertransfer is een vaste waarde en doet het naar behoren. "Ik voel me steeds beter en beter. In het begin moest ik wennen aan de intensiteit. Nu heb ik het onder de knie", legt Okumu zijn eigen progressie uit.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws