Hebben Rode Duivels een nieuwe leider achterin? Nog beter dan Kompany

Hebben Rode Duivels een nieuwe leider achterin? "Nog beter dan Kompany"

03-12-2021 19:00
6

De Rode Duivels moeten binnenkort gaan vernieuwen in de spelerskern en op zoek gaan naar de volgende generatie. Er wordt vooral gevreesd over de toekomst van onze defensie, maar volgens belofteninternational Anass Zaroury loopt op die plek héél wat talent rond.

Binnenkort gaan onder andere Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen en Toby Alderweireld op pensioen, waardoor de defensie er volledig anders zal gaan uitzien. Zinho Vanheusden werd al genoemd als de volgende leider achterin, maar volgens Zaroury zou dat ook Koni De Winter kunnen worden.

De verdediger van Juventus is dat momenteel al bij de beloften en Zaroury is ook enorm onder de indruk van de verdediger. "Hij zal misschien zelfs nog beter worden dan Kompany", verrast Zaroury bij RTBF.

"Koni is echt een goede jongen. Hij heeft me verteld over het leven bij Juventus, de trainingen met Cristiano en het Italiaanse professionalisme. Dat zijn ervaringen die je de ogen openen", klinkt het. Zaroury vertrok op zijn zestiende bij Zulte Waregem en ging aan de slag bij Juventus, waar hij recent debuteerde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie