Van Crombrugge bekritiseerd na uithaal: 'Hij speelt een gevaarlijk spel'

Van Crombrugge bekritiseerd na uithaal: 'Hij speelt een gevaarlijk spel'

Gepubliceerd: vrijdag 3 december 2021 om 20:44vr 03-12-2021 om 20:44

Na de match tegen Sporting Charleroi richtte Hendrik Van Crombrugge zich tot enkele teamgenoten van RSC Anderlecht. De aanvoerder van paars-wit was niet tevreden dat er enkele zaken waren uitgelekt en was bijzonder kritisch. Maar Alexandre Teklak is niet onder de indruk.

Volgens de Waalse analist had Van Crombrugge die kritiek nooit mogen uiten. Teklak oordeelt dat de doelman van RSC Anderlecht dat beter binnenkamers had gehouden. "Ik hield niet van zijn uithaal, zeker niet na een overwinning. Je hebt net gewonnen, geniet er dan van", klonk het bij La Dernière Heure.

Sterker nog, volgens Teklak heeft Van Crombrugge met zijn uithaal meer kwaad dan goed gedaan. "Je moet niet de witte ridder proberen te spelen, want dat kan op een dag tegen jou keren. Hij speelt een gevaarlijk spel. Als aanvoerder van Anderlecht kan je je wel ergeren aan lekken, maar met zo'n uithaal lok je discussie uit in de kleedkamer."

Van Crombrugge was niet tevreden dat bekend raakte dat men bij Anderlecht een groepsgesprek had gehouden na enkele mindere resultaten. Hij sprak over een lek dat de club kan beschadigen, maar daar denkt Teklak dus anders over.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws