'Vanaken raakt geblesseerd, Clement gaat hevig roteren bij Club Brugge'

'Vanaken raakt geblesseerd, Clement gaat hevig roteren bij Club Brugge'

Gepubliceerd: vrijdag 3 december 2021 om 16:30vr 03-12-2021 om 16:30

Club Brugge kan zaterdag niet met de sterkste elf voor de dag komen tegen RFC Seraing. In dat duel dreigt het één belangrijke pion te moeten missen: Hans Vanaken.

De Rode Duivel was tegen Genk nog één van de uitblinkers, maar werd net voor tijd naar de kant gehaald. Een vreemde beslissing leek het aanvankelijk, maar bij Het Nieuwsblad weet men dat Vanaken een blessure heeft opgelopen. De middenvelder heeft liesproblemen en krijgt tegen Seraing dan ook hoogstwaarschijnlijk rust.

Zeker met de Champions Leaguewedstrijd van dinsdag tegen PSG in het achterhoofd, lijkt Vanaken rust te gaan krijgen. De middenvelder speelde dit seizoen al 28(!) wedstrijden, waarvan 22 voor Club Brugge en zes voor de nationale ploeg.

Roteren
Daar lijkt het ook niet bij te gaan blijven. Zo is de kans groot dat Philippe Clement op nog meer plekken zal roteren. Ook Eder Balanta heeft enkele pijntjes en zal tegen Seraing vervangen worden door Mats Rits of Noah Mbamba.

Tot slot is er nog Charles De Ketelaere, die met twee doelpunten nog uitblonk tegen Club Brugge. Hij oogt al weken minder fris en zal ook tegen Seraing mogen uitblazen. Zijn plek wordt ingenomen door Bas Dost.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws