Breaking news

Geen vermindering voor Van Holsbeeck: Ex-Anderlechtmanager blijft maand in de cel

Hollerbach (STVV) wil scalp van Union: Werk van lange adem

Hollerbach (STVV) wil scalp van Union: "Werk van lange adem"

Gepubliceerd: vrijdag 3 december 2021 om 13:30vr 03-12-2021 om 13:30

Bernd Hollerbach is klaar om vrijdagavond Union te bekampen. De coach van STVV wil terugslaan na de nederlaag tegen Seraing van vorige week. 

"Union is de verdiende herfstkampioen, ze maken indruk op mij", aldus Hollerbach bij Het Belang Van Limburg. "Het is een volwassen team dat al jaren aan een opmars bezig is en dat zich deze zomer gericht heeft versterkt. Ze koppelen tactische discipline aan agressiviteit en honger. En in de omschakeling zijn ze de beste ploeg van België, we zullen ons geen fouten kunnen permitteren."

Veel slechter dan vorige week kan hoe dan ook niet. "In ieder geval verwacht ik dat mijn spelers een ander gelaat tonen dan vorige week. Ze moeten het gevecht willen aangaan. We kruipen te snel in onze comfort zone na een goede prestatie. Die consistentie is iets wat absoluut beter moet en waar we ook aan hard werken. Maar ik ben nog maar zes maanden hier en zoiets is een werk van lange adem."

STVV staat momenteel op een verdienstelijke elfde plaats in de Jupiler Pro League, maar verloor wel haar laatste twee wedstrijden. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws