Vanhaezebrouck wacht af bij KAA Gent: Zien of iedereen hersteld is

Vanhaezebrouck wacht af bij KAA Gent: "Zien of iedereen hersteld is"

03-12-2021 12:45
1

KAA Gent komt zaterdag al in actie op het veld van OH Leuven. De Buffalo's spelen zo vier matchen in tien dagen. Coach Hein Vanhaezebrouck weet dat dit een grote invloed kan hebben. 

"De opeenvolging van wedstrijden… Het is de laatste van vier matchen in tien dagen, zoiets weegt", geeft Vanhaezebrouck aan bij Het Nieuwsblad"Maar je zag ook in Lommel dat dit bij sommige spelers voor geen grote problemen zorgt, voor anderen wat meer. Zij krijgen dan toch wat problemen tijdens de match. We zullen zien of iedereen gerecupereerd is."

Gelukkig voor Vanhaezebrouck heeft ook OHL in de Croky Cup gespeeld. "Leuven is het niet gewend om midweekmatchen te spelen. Als je dat meer gewend bent, is dat toch een voordeel. Maar Leuven is fysiek sterk, dus ik denk niet dat het een probleem zal zijn, want het is toch maar één keertje. Verlengingen zorgen wel voor een extra belasting. Zoals Beerschot en Standard, die bovendien een dag minder rust zullen gehad hebben. Leuven kon die verlengingen net vermijden."

OHL stootte woensdag door in de Croky Cup: het klopte Westerlo met 3-2. In de volgende ronde speelt het tegen Club Brugge. KAA Gent komt in de kwartfinales uit tegen Standard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie