Doelman staat op bij KV Oostende: Getoond dat ik klaar ben

Doelman staat op bij KV Oostende: "Getoond dat ik klaar ben"

Gepubliceerd: vrijdag 3 december 2021 om 12:30vr 03-12-2021 om 12:30

Guillaume Hubert kwam woensdag wegens ziekte niet in actie bij KV Oostende. Jordy Schelfhout (20) moest hem vervangen en deed dat uitstekend. De jonge doelman is dan ook heel tevreden over zijn match. 

Schelfhout was een revelatie bij de kustploeg. "Dat seizoen werkte ik heel hard aan enkele punten. Ik ben iets rustiger geworden, ik speel goed mee, ik durf op hoge ballen te komen en ik ben goed in een-op-eensituaties. Woensdag toonde ik de coach dat ik er klaar voor ben. Als er ooit iets met Hubert gebeurt, zal ik er staan."

Schelfhout pakte zelfs een penalty, maar KV Oostende verloor toch van KV Kortrijk met 1-0. "Onze ploeg speelde niet slecht in Kortrijk. Op een drassig terrein werkten we hard. We wonnen onze duels, er was gevaar naar voren. We kregen één doelpuntje tegen op detegenaanval. We wisten dat ze daarop ­gevaarlijk zijn. Dat valt voor. Maar we mogen niet treuren. Nu werken we om tegen Eupen de drie punten te pakken."

Waarschijnlijk zal Schelfhout nog even moeten wachten op zijn competitiedebuut. Hubert is voor zaterdag wél beschikbaar in doel. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws