Fitte Haroun (Antwerp) werd niet geselecteerd: “Een sportieve keuze van Priske”

Fitte Haroun (Antwerp) werd niet geselecteerd: “Een sportieve keuze van Priske”

Gepubliceerd: vrijdag 3 december 2021 om 10:45vr 03-12-2021 om 10:45

Faris Haroun is terug uit blessure, maar de 36-jarige middenvelder werd tegen STVV uit de selectie gelaten. Tegenover Gazet van Antwerpen geeft Haroun toe dat dat niet uit voorzorg was, maar gewoon een keuze van Brian Priske.

Haroun werd buiten de selectie gelaten voor de wedstrijd tegen STVV. “Een sportieve keuze van de coach. De trainer koos ervoor om me niet te selecteren, hoewel ik al twee weken weer met de groep trainde. Ik heb nog geen volledige wedstrijd onder de huidige trainer gespeeld. Dan is het ergens normaal dat hij eerst aan de spelers denkt waar hij de afgelopen weken op kon rekenen.”

Toch hoopt Haroun snel deel uit te maken van de selectie. “In het voetbal schrik ik van niets meer. De trainer heeft zijn uitleg gegeven, op een respectvolle manier. Wat niet wil zeggen dat ik het ermee eens was. Ik ben alleszins klaar om de ploeg bij te staan met mijn leiderschap. Hopelijk kan dat dit weekend al. En anders het weekend erop. De kansen werden mij in mijn carrière nooit op een rode loper aangereikt, ook nu niet.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws