Ganaye overtuigd: “Ik zou zo zomertransfers KV Oostende opnieuw doen”

Ganaye overtuigd: “Ik zou zo zomertransfers KV Oostende opnieuw doen”

Gepubliceerd: vrijdag 3 december 2021 om 14:14vr 03-12-2021 om 14:14

KV Oostende was vorig seizoen de revelatie in de Jupiler Pro League, maar dit seizoen wil de mayonaise nog niet pakken. De kustclub zag ook verschillende sterkhouders vertrekken.

KV Oostende heeft geen perfecte vervangers voor de vertrokken namen. “Dat ís ook onmogelijk”, zegt Executive president Gauthier Ganaye aan de Krant van West-Vlaanderen. “Theate ontwikkelde zich sneller dan de club… dan weet je het wel. En verliest Club Brugge niet met 6-1 op Gent, dan kwamen ze op het einde van de transferperiode niet aankloppen voor Hendry – daar steek ik m'n hand voor in het vuur. We waren niet van plan om hem te verkopen, hé. Er was echter ook een afkoopclausule.”

KV Oostende stond ook met de rug tegen de muur. “Wat betreft Hjulsager en Bataille: hun contract liep af, we stonden met de rug tegen de muur. Ofwel laat je ze gratis vertrekken, ofwel ontvang je toch nog iets. Nu, ik zou zo dezelfde zomertransfers doen. Zo ben ik ervan overtuigd dat Ambrose-Gueye een van de beste spitsenduo's in België kan worden. Maar – net zoals Fashion Sakala en Makhtar Gueye vorig jaar – ze hebben ook tijd nodig om elkaar te leren kennen. En ja, van sommige spelers verwacht ik op dit moment méér.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws