'Antwerp gaat kampioen worden, maar ik weet niet of dat dit seizoen zal zijn'

'Antwerp gaat kampioen worden, maar ik weet niet of dat dit seizoen zal zijn'

02-12-2021 19:45
5

Komende zondag staat de stadsderby tussen Royal Antwerp FC en K. Beerschot V.A op het programma. Een duel tussen een titelkandidaat en een degradatiekandidaat. Al denkt Frank Raes niet dat die titel dit seizoen al voor Antwerp zal zijn.

Met onder andere de komst van Radja Nainggolan en Björn Engels deze zomer was de ambitie bij Antwerp duidelijk: het wil zo snel mogelijk kampioen worden. Het staat momenteel ook op een tweede plek, maar volgens Raes zal een titel waarschijnlijk nog niet voor dit seizoen zijn.

"Antwerp gaat nog kampioen worden. Maar ik weet niet of dat dit seizoen al zal gebeuren", geeft hij aan bij Sport/Voetbalmagazine. De journalist ziet ook dat Antwerp nog zoekende is. "Ze zijn heel hun succesvolle as van vorig jaar kwijt: Mbokani, Refaelov, Lamkel Zé, Haroun - die al lang geblesseerd is - en niet te vergeten Hongla die ik een zeer onderschatte voetballer vond", klinkt het.

"In feite is Antwerp deze zomer opnieuw moeten beginnen", gaat Raes verder. Hij vindt wel dat Antwerp met onder andere Michael Frey en Radja Nainggolan enkele goede spelers in huis heeft gehaald.