'Cavani is reserverol achter Ronaldo zat en probeert deal met Barça te sluiten'

'Cavani is reserverol achter Ronaldo zat en probeert deal met Barça te sluiten'

02-12-2021 14:45
5

Edinson Cavani hoopt op een transfervrij vertrek naar FC Barcelona. De Uruguayaanse spits, die tot medio 2022 vastligt bij Manchester United, heeft zijn vertrekwens al bekend gemaakt bij de club.

Met dat nieuws pakt The Times donderdag uit. Cavani denkt nog twee jaar op topniveau te kunnen spelen en wil graag alles eruit halen wat er nog in zit. Bij Manchester United moet El Matador echter voorrang verlenen aan Cristiano Ronaldo en dus zou een transfer voor hem de beste optie zijn.

Barcelona is een logische bestemming. De Uruguayaan zou graag ooit voor de Catalanen willen spelen en omdat die club nu in financieel zwaar weer zit, zou een transfervrije deal uitkomst kunnen bieden. De Blaugranas kunnen ook wel een nieuwe spits gebruiken, want het is nog maar de vraag of de met hartritmestoornissen kampende Sergio Agüero ooit nog gaat voetballen.

Cavani, die nu 34 jaar is, heeft bij Man United laten zien dat de sleet er nog niet op zit. Sinds hij in oktober 2020 werd vastgelegd door The Mancunians, kwam hij in 31 competitiewedstrijden in actie en scoorde hij elf keer.