Amuzu maakt geen indruk bij Anderlecht: 'Misschien moet hij vertrekken'

Amuzu maakt geen indruk bij Anderlecht: 'Misschien moet hij vertrekken'

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 18:16do 02-12-2021 om 18:16

RSC Anderlecht kan rekenen op enkele getalenteerde jongeren, die mogen hopen op een stap naar het buitenland. Onder andere Albert Sambi Lokonga en Jérémy Doku deden het recent nog, maar niet elk jeugdproduct kan helemaal overtuigen. Daar is Francis Amuzu er één van.

De flankaanvaller blijft flink wat speelgelegenheid krijgen van Vincent Kompany, maar heeft nog maar weinig indruk gemaakt op Stéphane Demol. De voormalige Rode Duivel is duidelijk geen fan van Amuzu. "Hij heeft al vaak zijn kans gekregen, maar hij kan mij niet overtuigen", klinkt het bij Sport/Voetbalmagazine.

Volgens Demol moet Amuzu dan ook misschien vertrekken bij Anderlecht. "Hij loopt snel en passeert bijna altijd zijn man, dat wel, maar de voortzetting blijft achterwege. Hij heeft nog niet laten zien dat hij elk weekend aan de aftrap moet staan. Misschien moet hij elders een nieuwe uitdaging aangaan", besluit hij.

De inmiddels 22-jarige Amuzu kwam dit seizoen 21 keer in actie voor Anderlecht. Daarin was hij goed voor drie doelpunten en vier assists. Amuzu heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Brusselaars.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws