Breaking news

Geen vermindering voor Van Holsbeeck: Ex-Anderlechtmanager blijft maand in de cel

Eriksen traint bij zijn ex-ploeg: We hebben contact gehouden

Eriksen traint bij zijn ex-ploeg: "We hebben contact gehouden"

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 12:57do 02-12-2021 om 12:57

Christian Eriksen staat weer op het trainingsveld. Deense media schrijven dat de aanvallende middenvelder van Internazionale op zichzelf traint en daarbij ook weer met een bal in de weer is.

In BT valt te lezen dat er nog veel onduidelijk is over de toekomst van Eriksen als voetballer, maar dat hij op dit moment in Odense wel bezig is met trainen. Hij zou 'stiekem' op het veld staan en ook met een bal in de weer zijn. Op woensdagochtend was de spelmaker van Inter, die afgelopen EK met een hartstilstand te maken kreeg in de wedstrijd tegen Finland, nog op het complex van OB. Dat is de Superliga-club die in Odense speelt.

Samen met een personal trainer werkt Eriksen daar aan zijn herstel. "We zijn erg blij dat hij momenteel in vorm probeert te komen op onze velden", zegt sportief directeur Michael Hemmingsen van OB tegen de Deense krant. "We hebben contact gehouden sinds hij vertrok bij OB (naar Ajax, red.) en daarom zijn we blij dat hij ons gevraagd heeft of hij hier kan gaan trainen."

Of het snel weer tot wedstrijden komt voor de Deen, valt nog te bezien. Op dit moment staat hij onder contract bij Inter, maar in de Serie A is het verboden om met een defibrillator te spelen. Die heeft Eriksen sinds het EK. Het lijkt dus noodzakelijk voor Eriksen om een nieuwe club te zoeken, maar zowel de Nerazzurri als zaakwaarnemer Martin Schoots wilden niet reageren tegenover de krant.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws