KV Mechelen brengt update over Cuypers: 'Fractuur aan jukbeen'

KV Mechelen brengt update over Cuypers: 'Fractuur aan jukbeen'

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 12:45do 02-12-2021 om 12:45

Laatste update: donderdag 2 december 2021 om 14:29do 02-12-2021 om 14:29

KV Mechelen stootte woensdag door in de Croky Cup, maar voor Hugo Cuypers zat vieren er niet in. Na een botsing met Cercle-doelman Warleson moest hij zelfs naar het ziekenhuis. 

Cuypers heeft drie breuken opgelopen in het aangezicht, vertelt Het Laatste Nieuws. In de loop van vrijdag moet hij zelfs onder het mes gaan. Komend weekend komt hij dus zeker niet in actie. Ook zijn collega Ferdy Druijff is out, waardoor ervaren rot Igor De Camargo mag hopen op zijn eerste basisplaats van het seizoen. 

"Pas toen hij de bank passeerde, zag ik hoe ernstig het was", vertelde coach Wouter Vrancken na de wedstrijd over Cuypers. "Hugo had een deuk in zijn jukbeen". KV Mechelen komt pas zondagavond in actie. Het speelt dan in eigen huis tegen het felgeplaagde KRC Genk.

Update: Via de officiële kanalen heeft KV Mechelen meer nieuws gebracht over Cuypers. De aanvaller heeft een fractuur aan het jukbeen opgelopen en gaat vrijdag onder het mes. Daarna zal hij een masker moeten dragen, zoals Timothy Castagne na diens blessure op het EK. Het is nog niet bekend hoe lang Cuypers ook buiten strijd zal zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws