Club Brugge houdt de ambities hoog: Willen voor de dubbel gaan

Club Brugge houdt de ambities hoog: "Willen voor de dubbel gaan"

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 11:45do 02-12-2021 om 11:45

Club Brugge won woensdag na strafschoppen van KRC Genk in de Croky Cup. Brandon Mechele slikte drie goals, maar hield toch nog een mooi gevoel over aan de wedstrijd.

"We speelden niet zo goed als afgelopen zondag, maar we zijn blijven vechten", geeft Mechele aan bij de clubwebsite. "Mentaal hebben we ons vandaag weer enorm sterk getoond. Het was niet altijd met mooi voetbal. De afgelopen weken werd ons een gebrek aan mentaliteit verweten, maar de laatste twee matchen hebben we getoond dat we het kunnen. Nu moeten we hier verder op bouwen de komende wedstrijden."

Mechele weet dat de lat heel hoog ligt bij Club. "We zijn nu nog in de running voor verschillende doelen, we willen die dubbel proberen halen. De wedstrijd van afgelopen zondag was fysiek zwaar met tien waardoor het vandaag ook moeilijker was, maar we waren er klaar voor."

Club Brugge moet zaterdag al opnieuw aan de bak in de Jupiler Pro League. Dan komt Seraing op bezoek. Die club ging er dinsdag al uit na strafschoppen tegen Anderlecht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws