Aanvoerder van KV Kortrijk staat op: Ben weer helemaal terug

Aanvoerder van KV Kortrijk staat op: "Ben weer helemaal terug"

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 12:30do 02-12-2021 om 12:30

Kristof D'Haene mocht woensdagavond vieren bij KV Kortrijk, dat KV Oostende uitschakelde met 1-0. D'Haene gaf de assist voor het enige doelpunt en was dan ook erg tevreden.

"De laatste tijd spelen we veel gelijk, maar het voetbal is zeker en vast niet slecht", legt D'Haene uit bij Het Laatste Nieuws. "Soms ontbreekt het geloof in eigen kunnen. We kunnen veel beter dan dat we denken. Tegen Anderlecht spelen we een halfuur met een man meer en als we dan net iets meer geloven in onszelf, dan winnen we die wedstrijd. Maar we verliezen niet en dat is ook belangrijk."

D'Haene miste vorig seizoen veel matchen door blessureleed, maar groeit nu naar zijn topvorm. "De mensen denken als je scoort of een assist geeft dat je goed speelt, maar dat is niet altijd zo. Soms kan je een goede match spelen zonder beslissend te zijn, maar ik ben blij dat ik belangrijk kan zijn voor de ploeg. Ik ben weer helemaal terug."

KV Kortrijk krijgt zaterdag bezoek van Cercle Brugge, de voorlaatste in het klassement. Cercle is overigens ook de ex-ploeg van D'Haene.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws