Breaking news

Geen vermindering voor Van Holsbeeck: Ex-Anderlechtmanager blijft maand in de cel

Koziello geeft moed niet op bij KV Oostende: Het kan snel gaan

Koziello geeft moed niet op bij KV Oostende: "Het kan snel gaan"

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 11:30do 02-12-2021 om 11:30

Laatste update: donderdag 2 december 2021 om 11:32do 02-12-2021 om 11:32

Het gaat slecht met KV Oostende. De kustploeg heeft 0 op 15 in de competitie en ligt sinds woensdag ook uit de Croky Cup. Vincent Koziello (26) is een zeldzaam lichtpuntje in het team. 

Koziello kreeg vorig weekend zijn eerste basisplaats tegen Antwerp. "Ik was extreem gemotiveerd en heb m’n basisdebuut positief beleefd", aldus Koziello bij Het Laatste Nieuws. "In de eerste helft tegen Antwerp toonden we een goeie mentaliteit en goesting. Veel kansen hebben we toen niet weggegeven. Maar het snelle tegendoelpunt na de pauze deed ons pijn."

Koziello zag KV Oostende zo opnieuw verliezen. "Waar het mank loopt? Het collectief. We moeten niet wijzen naar individuen of spelers op zich. Kijk, voetbal is kwestie van momentum. Het kan dus snel gaan. We moeten erin slagen om een reeksje neer te zetten. Daarom: de wedstrijd tegen Eupen wordt een ongelooflijk belangrijke partij."

De wedstrijd tegen Eupen wordt zaterdag om 18u30 gespeeld. KV Oostende heeft nood aan punten, want het is ondertussen afgezakt naar de vijftiende plaats in het klassement. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws